KESÄKUU

Vapaamuotoiset kokoontumiset Espoossa tiistaisin.

Lauantaina 16.6. klo 16.00
VIHDIN KESÄTEATTERISSA käynti mobiileilla (JÄSENILLE)

Lauantaina 16.6.
2. VINTAGE MOTORCYCLES MEETING

Vanhanajan öljynvaihtolaput, katso kerhotuotteet!

AHS-fleecetakit ja pikeepaidat NYT MYYNNISSÄ. Katso Kerhotuotteet-osio!

OTA YHTEYTTÄ

PUHEENJOHTAJA &
MUSEOAJONEUVOREKISTERI
Hans Brummer
hans.brummer(at)autohistoriallinenseura.fi

TIEDOTTAJA
satu.danielsson(at)

JÄSEN- JA KALUSTOASIAT
riitta.kallio(at) autohistoriallinenseura.fi

RAHASTONHOITAJA
pirjo.makela(at)

Uusimmat kuvat

img_0008_2_li
img_0007_2
dsc_0610_2
dsc_0608

Välkommen till Automobilhistoriska Sällskapets hemsidor.

ajoneuvokavalkadi_600x200.jpg

Automobilhistoriska Sällskapet - AHS är Finlands nästäldsta veteranbilsklubb som år 2014 firar sitt 50-års jubileum. Från att ha varit ett litet regionalt sällskap omfattar AHS idag hela landet och har närmare 400 medlemmar. En stor del av dem är svenskspråkiga, som bor i de sydliga kustområdena.

AHS värnar om fordons- och trafikhistorisk kultur. Detta kommer till uttryck i sällskapets omfattande aktiviteter såsom ett flertal årliga lopp, temakvällar, exkursioner, utställningar och utlandsresor.

AHS har av Trafikministeriet beviljats rätt att utföra museifordonsgranskningar och bevilja tillhörande certifikat.

AHS har egen klubbtidning ”Morjens”. För att bevaka och främja museibilsförordningens rättigheter för 30 år gamla fordon, deltar AHS tillsammans med andra nationella orgnisationer aktivt i en gemensam intressebevakningskommitte.

Vi välkomnar dig till AHS hemsidor och att bekanta dig med sällskapets omfattande verksamhet.